fbpx

Beth

Beth 1
Live preview
Live preview

DESIGN

Beth

Brug for et simpelt online-CV? Så er designet Beth et godt bud. Forsiden viser, i cool slow motion, forskellige fotos – godt for dig, der fx er kunstner eller fotograf. Hertil er der to undersider, Kontakt og Om.

Tags: GreatSimple, Website, CV, Minimalistisk, Slow Motion, Kunstner, Fotograf
Se demo Kontakt os

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Enkelt og minimalistisk CV

Brug for et simpelt online-CV? Så er designet Beth et godt bud. Forsiden viser, i cool slow motion, forskellige fotos – godt for dig, der fx er kunstner eller fotograf. Hertil er der to undersider, Kontakt og Om. Husk dog, at en website-pakke indeholder muligheden for 7 sider i samme look & feel. Og husk, at fonte og farver ligeledes ændres alt efter, hvad I er ude efter.

SPØRGSMÅL?

Vi er altid åbne for spørgsmål, uanset hvor uvidende, I selv synes, spørgsmålene lyder. Det er det, vi er her for! Og det er derfor, at vi, som de grafiske og tekniske sparringspartnere, vi er, er mere end bare en hostingservice.

Send os en mail på: [email protected]

Beth 3

Á la carte produkter

GreatSimple – følger jeres behov, når de opstår

Har I brug for nye funktioner efter vi har søsat jeres site? Intet problem. Vi er de løbende sparringspartnere, både grafisk og teknisk, i takt med at jeres behov dukker op. Derfor vil vi også altid råde jer på bedst mulig vis, så I ikke tilkøber features, I ikke er klar til.

Se á la carte liste Kontakt os

Google Analytics

Via Google Analytics kan I overvåge jeres sidevisninger, besøgstal og antal besøgende, deriblandt unikke hits. Website-statistikkerne beregnes med få minutters mellemrum for at opnå en real-time-visning af jeres tal.

Site i flere sprog

Brug for sprogversionering? Jeres site kan blive oversat til et eller flere sprog efter eget valg, ligesom produktpriser kan vises i forskellige valuta. Helt simpelt, men meget effektivt.

Logo og visitkort

Mangler jeres website et logo, som understøtter firmaets seriøsitet, kreativitet og/eller brandidentitet – eller hvad med et visitkort eller smukke papirvarer? Vores in-house designere kan uden tvivl hjælpe jer med dette.

Beth 2
Fængende tekster

Nøglen til at fremme produkter eller services er konsekvent og målrettet indhold. Lad os korrekturlæse jeres site, skrive pressemeddelelser eller forfatte nye tekster, så jeres budskab rammes præcist.

Fysisk salgskanal

Har I både en fysisk og en online-forretning og/eller er I en onlineforretning, der engang imellem tager på outlets, loppemarkeder e.a., så er et Point of Sale (POS)-system sandsynligvis en overordentlig god tilføjelse.

Mailchimp

Brug for at besøgende eller kunder kan tilmelde sig jeres nyhedsbrev igennem Mailchimp? Vi kan lægge en sign up-form på sitet – og selvfølgelig bliver den designet, så den matcher resten af sitets look & feel.