KOMMER SNART

smukke websites til få penge

Du betaler et etableringsgebyr for, at vi bygger og designmæssigt tilpasser dit site, samt et månedligt abonnement (fra 199 DKK/måned) for vedligehold, sikkerhed, backups og opdateringer af plugins og WordPress.

læs mere om os

Det essentielle

Bygget i WordPress – Greatsimple er baseret på WordPress, hvilket giver dig et kraftfuld, intuitiv, let-at-gå-til og fleksibelt website, du selv kan administrere og editere.

Nul teknisk hovedpine – Vores mission er at tilbyde danskerne smukke, professionelle websites og samtidig fjerne den tekniske hovedpine og de uforudsete udgifter, som oftest følger med at skabe og vedligeholde et website.

Wow-effekt – Vi skaber websites, der ser langt dyrere ud, end de rent faktisk er. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at godt design ikke behøver at koste kassen.

Ikke en hyldevare – Hos os vælger du et design, du elsker, og sender os tekst, billeder, logo og ønsker til navigation. Herefter tilpasser vi, via farver, fonte og logo, designet, så det matcher din virksomheds brandidentitet. Efter lancering er det dig, der står for sitets daglige drift, men vi er kun en e-mail væk.

Alle brancher – Hvad enten du er kunstner, partner i et konsulentfirma eller ejer af en frisørsalon, har vi designs og funktionaliteter, der vil brillere. Og vi tager os naturligvis af det hele, så du kan fokusere på din virksomhed.

Quick Step – Du vil lancere dit site nu; det forstår vi. Det er derfor, vi tager os af alt fra A-Z, så du kan komme online i løbet af få dage. Og når vi siger få dage, så mener vi det faktisk.


Vi passer og plejer dit site – Du betaler et opstartsgebyr for selve sitet og et månedligt abonnement for vedligehold, sikkerhed, backups og opdateringer af plugins og WordPress. Så ved du altid, hvad det koster at have motoren kørende.

Fuldt ejerskab – Du ejer fuldt ud dit websites koder & filer. Det betyder naturligvis også, at du har fuld portabilitet – ønsker du at flyttet sitet væk fra os efter bindingsperioden på seks måneder, pakker vi sitet ned og sender det godt afsted til dets nye hjem.

Hurtig hosting – Dit website vil blive hosted på en super hurtig, ultra sikker Cloud server (24/7-overvågning), der kører på de nyeste Intel Cores og moderne Nginx og PHP-FPM teknologier.

Solid sikkerhed – Vi administrerer vores egne cloud servere og har naturligvis implementeret det højeste niveau af sikkerhed, så du kan slappe af og være sikker på, at dit website er i sikre hænder.

Super support – Vi er her for at hjælpe dig. Vores ticket-system er åbent døgnet rundt, og vi svarer på hver eneste besked, vi får, 7 dage om ugen. Hvis du er logget ind i dit kundeområde, leverer vi også en omfattende FAQ, som giver dig svar på det meste.

Dit eget domæne – I bestillingsprocessen kan du tilkøbe et helt nyt domæne eller du kan beholde dit domæne der, hvor du har købt det. Vælger du det sidste, vil vi blot pege dit domæne mod vores navneservere, når det nye site er færdigt og klar til at gå live.

Daglige backups – Vi sikkerhedskopier automatisk dagligt, hele året. Du kan derfor til enhver tid bede os gendanne tidligere versioner af dit indhold.

Email-konti – Du kan tilkøbe Google Apps for Work til dit domæne for kun 40 kr. om måneden. Dette inkluderer tre email-adresser, fri adgang til Google Calendar, Docs, Drive og meget mere.

Fantastiske features – Hvis du har brug for features, som du ikke umiddelbart kan finde i vores À la carte-menu, kan du altid kontakte os.

at your service

Du har fuld adgang til dit site, men har du brug for nye funktioner eller features – og orker du ikke selv at give dig i kast med det? Intet problem. Vores menukort er meterlangt og fyldt til randen med features, der giver sitet det der ekstra oomph.

Ala carte produkter

Greatsimple. følger dit behov

Har du brug for nye funktioner? Intet problem. Du kan hyre os til at justere stort set alle dele af dit website, heriblandt skrive og tilføje indhold, gavekort og POS-systemer.

Se alle APPS KONTAKT OS

Google Analytics

Via Google Analytics kan du overvåge dine sidevisninger, besøgstal og antal besøgende, deriblandt unikke hits. Website-statistikkerne beregnes med få minutters mellemrum for en real-time-visning af dine tal.

Site i flere sprog

Brug for sprogversionering? Dit site kan blive oversat til et eller flere sprog efter eget valg, ligesom produktpriser kan vises i forskellige valuta. Helt simpelt, men meget effektivt.

Logo og visitkort

Mangler dit website et logo, som understøtter firmaets seriøsitet, kreativitet og/eller brandidentitet – eller hvad med et visitkort eller smukke papirvarer? Vores in-house designere kan uden tvivl hjælpe dig med dette.

Fængende tekster

Nøglen til at fremme produkter eller services er konsekvent og målrettet indhold. Lad os korrekturlæse jeres site, skrive pressemeddelelser eller forfatte nye tekster, så jeres budskab rammes præcist.

Fysisk salgskanal

Har du både en fysisk og en online-forretning og/eller er du en onlineforretning, der engang imellem tager på outlets, loppemarkeder e.a., så er et Point of Sale (POS)-system sandsynligvis en overordentlig god tilføjelse.

Mailchimp

Brug for at besøgende eller kunder kan tilmelde sig jeres nyhedsbrev igennem Mailchimp? Vi kan lægge en sign up-form på sitet – og selvfølgelig bliver den designet, så den matcher resten af sitets look & feel.

En enkel og ligetil proces

Vi både skaber et smukt WordPress website, hvor vi tager os af alt fra A-Z, og passer og plejer den tekniske side af sitet efter launch.

Etablering

Simpelt, nemt og rart

1. Design

Du vælger et af vores designs og sender os tekster, billeder, logo og ønsker til navigationspunkter.

2. Udvikling

Vi konfigurerer sitet, sikrer det, optimerer det, tilpasser designet og klargør til launch.

3. Live!

Websitet tilkobles domæne og sitet går live, når du siger go! Og så er det ellers bare om at nyde resultatet.

Hosting og pleje

Vi passer og plejer sitet

Hosting

Dit website vil blive hosted på en super hurtig, ultra sikker Cloud server, der kører på de nyeste Intel Cores og moderne Nginx og PHP-FPM teknologier.

Sikkerhed

Vi administrerer vores egne cloud servers, ligesom vi sikkerhedskopierer dit site dagligt, hele året.

Support

Vi er her for at hjælpe dig. Vores ticket-system er åbent døgnet rundt, og vi svarer på hver eneste besked, vi får, 7 dage om ugen.

JA – sitet er dit, for evigt og altid

Du ejer 100% dit eget website. Ønsker du at flytte hjemmefra, dupper vi øjnene, pakker sitet ned og sender det godt afsted til dets nye hjem.

RESPONSIVE LAYOUTS? KLART!

Vores designs er bygget op omkring et unik og responsivt layout, så websitet og dets indhold altid fremstår fantastisk på både desktop, tablets og mobil.

Wow wow wow effekt

Det er med fuldt overlæg, at vi skaber websites, der ser dyrere ud, end de rent faktisk er. Vi tror nemlig  på, at godt design ikke behøver at koste kassen.

Lukkede systemer er so yesterday – du har brug for frihed

Du kan ikke lide begrænsninger; det forstår vi. Det er derfor, vi bygger dit site i WordPress, hvilket ikke kun giver dig et website, som slår kegler, men også giver dig komplet ejerskab.

Vi åbner snart

Vi glæder os til at vise dig Greatsimple.

Skriv dig op, så giver vi besked om the grand opening.

Jeg accepterer at mine personlige data gemmes i overensstemmelse med privatlivspolitik.

Beta Bird-tilbuddet kan bruges indtil udgangen af august 2018.

Tanken bag greatsimple er simpel

Greatsimple er WordPress, bare med superkræfter. Men bare rolig. Selvom vi spiller med musklerne, er vi helt nede på jorden og er egentlig bare en flok pixelperfektionister, som kan lide, at ordnung og æstetik fletter fingre.

Vores primære forretningskoncept er at levere æstetiske, sikre og stabile websites til danske virksomheder, som har fingeren på pulsen, men samtidig har andet at give sig til end at fifle med kode og layout. Vores målgruppe går aldrig på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller fordybelse, og det samme gør vi ikke.

kontakt os

Kom – skriv til os på hello@greatsimple.com. Hvad enten du er vores nye, potentielle kunde, en samarbejdspartner eller du er fra pressen, glæder vi os til at høre fra dig.