fbpx

Om GreatSimple

Vi leverer æstetiske, sikre og stabile websites til danske virksomheder, som har fingeren på pulsen.

GreatSimples mission er at give dig et smukt, funktionelt og sikkert website – uden teknisk hovedpine, uforståelige tekniske hiroglyffer, irritation og lommesmerter. Vi tror nemlig på, at god kvalitet ikke behøver at koste kassen.

Great Simple er WordPress, bare med superkræfter. Men bare rolig. Selvom vi spiller med musklerne, er vi helt nede på jorden og er egentlig bare en flok pixelperfektionister, som kan lide, at ordnung og æstetik fletter fingre.

Vores primære forretningskoncept er at levere æstetiske, sikre og stabile websites til danske virksomheder, som har fingeren på pulsen, men samtidig har andet at give sig til end at fifle med kode og layout. Vores målgruppe går aldrig på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller fordybelse, og det samme gør vi ikke.

Når det gælder kundeservice er vores tilgang simpel: Vi skal vide, hvad vi snakker om, og hvem vi snakker med. For os er det vigtigt, at vores support team indeholder både teknisk og menneskelig forståelse. Kun der i gennem kan vi yde en kompetent og personlig service. Det håber vi, du mærker.

En enkel og ligetil proces

Vi både skaber et smukt WordPress website, hvor vi tager os af alt fra A-Z, og passer og plejer den tekniske side af sitet efter launch.

Etablering

Simpelt, nemt og rart

1. Design

Du vælger et af vores designs og sender os tekster, billeder, logo og ønsker til navigationspunkter.

2. Udvikling

Vi konfigurerer sitet, sikrer det, optimerer det, tilpasser designet og klargør til launch.

3. Live!

Websitet tilkobles domæne og sitet går live, når du siger go! Og så er det ellers bare om at nyde resultatet.

Hosting og pleje

Vi passer og plejer sitet

Hosting

Dit website vil blive hosted på en super hurtig, ultra sikker Cloud server, der kører på de nyeste Intel Cores og moderne Nginx og PHP-FPM teknologier.

Sikkerhed

Vi administrerer vores egne cloud servers, ligesom vi sikkerhedskopierer dit site dagligt, hele året.

Support

Vi er her for at hjælpe dig. Vores ticket-system er åbent døgnet rundt, og vi svarer på hver eneste besked, vi får, 7 dage om ugen.