Kontakt os

Hvis du er i tvivl eller andet, eller hvis du bare vil sige hej og høre mere om vores produkter, så kontakt os endelig.

Kontakt os – vi er så klar

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du bare vil sige hej og høre mere om vores produkter, så kontakt os endelig.

Om GreatSimple

Hvad enten du er vores nye, potentielle kunde, en samarbejdspartner, vores nye kollega eller kommende praktikant, så glæder vi os til at høre fra dig.

Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Skriv kort hvad det drejer sig om, og vi vender tilbage indenfor få timer i hverdage mellem 9 – 17 og ellers næste hverdag.

Hvis du foretrækker at tale med nogen, skal du bare slå på tråden: +45 2614 5222 og er du forøvrigt ikke ‘kontaktform-typen’, så skriv bare på denne mail [email protected]

Mandag – fredag: 9 – 17
Lørdag og søndag: Lukket


  [cf7ascaptcha]

  Salg og nye kunder:

  Tatjana Haddow
  [email protected]
  Telefon: +45 26145222

  Presse:

  [email protected]

  Udenfor åbningstid:

  Har du brug for hjælp udenfor de almindelige åbningstider, så kontakt os endelig på [email protected] så svarer vi så snart, vi kan.

  Vær opmærksom på, at vi ifm. hastesager udenfor almindelig åbningstid forbeholder os retten til at fakturere 1.200 DKK/t.

  FAQ

  Finder du ikke svar på det, du søger, så kontakt os endelig
  [email protected]. Vi er så klar.

  Fortæl mig kort hvad I tilbyder?

  Vores primære forretningskoncept er at levere æstetiske, sikre og stabile websites til danske virksomheder, som har fingeren på pulsen, men samtidig har andet at give sig til end at fifle med kode og layout. Vores målgruppe går aldrig på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller fordybelse – og det samme gør vi ikke.

  Når du vælger et GreatSimple-produkt, får du et site, der er fuldstændig klar til brug. Kort fortalt vælger du et af vores designs, og du sender os logo, tekster, ønsker til navigationspunkter, billeder (eller du kan hyre os til det!). Og så overlader du resten af opsætningen til os.

  Er GreatSimple noget for mig?

  Det er et godt spørgsmål at stille! Som tommelfingerregel siger vi, at hvis du er virksomhedsejer, og har haft punktet ‘Optimér website’ på din huskeliste i mange måneder, så er vi nok et ret godt match.

  Vi er også ideelle, hvis du ikke har oceaner af penge til at finansiere et custom website, der er bygget fra bunden, men stadig har brug for noget smukt og funktionelt. Har du samtidig ikke den tekniske knowhow til at opbygge dit eget website, og har brug for en ekspert, der giver en hånd med, så er vi klart værd at kontakte.

  Hvordan kommer jeg i gang?

  Du starter med at kigge på vores designs – og du forelsker dig sikkert i et af dem. Næste skridt er derfor bare at udfylde vores kontaktformular, hvorefter en mail ender i vores inbox.

  Du vil hurtigt høre fra os, så vi sammen kan finde ud af mere om, hvad du er på udkig efter. Vi stiller dig nok et par indledende spørgsmål for at vurdere dine behov – ting, som: hvad du kan lide og ikke kan lide, rent designmæssigt, hvilke funktionaliteter og features, du har brug for, og hvad dit primære mål for websitet egentlig er.

  Når vi er kommet sagen nærmere, sender vi dig et tilpasset tilbud med det fulde udviklingsomfang. Godkendes tilbuddet, sender vi en faktura på 50% af det fulde engangsbeløb. Bemærk: Først når du føler, at GreatSimple er den rette samarbejdspartner for dig – og først, når du godkender tilbuddet, vil du modtage en faktura.

  Hvad skal jeg bidrage med?

  Når kontrakten er underskrevet, og betalingen foreligger, mailer vi enten sammen, taler i telefon eller måske mødes vi på vores kontor i Kronprinsessegade for at gennemgå websitets indhold.

  Du vil i den forbindelse blive bedt om at indsamle billeder, tekster, logo, ønsker til navigationspunkter – og måske vil vi også gerne, at du indvier os i dine ønsker til farver og fonte. Alt sammen nødvendige tiltag for, at vi kan forberede dit site.

  Ok, jeg har sendt jer alt materiale. Hvad nu?

  Nu, hvor vi har alt materiale, tilpasser vi dit valgte design, så det brandmæssigt matcher din forretning.

  Når demo-websitet er færdigt, sender vi dig et link, så du kan gennemgå og godkende. Dette er din chance for at klikke rundt på demo-websitet, som om det var live. I denne fase kan du give feedback, inden vi publicerer dit website, så det er live.

  Hvad hvis jeg mangler en feature?

  Intet problem! Vores à la carte-menukort er meterlangt og fyldt til randen med features, der lige giver sitet det der ekstra oomph. Se vores à la carte-menu her.

  Hvad koster det?

  Vores priser er ligetil og gennemsigtige: Vi arbejder med hhv. et engangsbeløb og månedlig Service & pleje.

  Et website, portfolio eller blog koster fra 9.500 DKK + moms. Og en webshop koster fra 18.500 DKK + moms.

  Inkluderet i prisen er, at vi tilretter fonte og farver, så det matcher din forretnings brandidentitet, samt lægger dit indhold ind (Max 8 sider). Skal du have specialdesignet elementer, kan du tilkøbe en designpakke til 5.500 DKK + moms (giver 10 timers ekstra design-timer).

  Hertil kommer hosting – og her tilbyder vi MINI Hosting og MAXI Hosting. For mere info, se her.

  Hvor lang tid løber jeres kontrakter?

  Hele idéen med GreatSimple er at gøre tingene… simple. Vi gør det derfor nemt at starte – og at stoppe – vores service når som helst. Du kan opsige din kontrakt med os med en måneds varsel + løbende 30 dage.

  Vi gør en dyd ud af gennemsigtighed. Du kan derfor til enhver tid hyre os til at flytte sitet væk fra os, hvis du ikke længere ønsker, at vi hoster dit site.

  Kan jeg bruge mit eget domæne?

  Selvfølgelig! Du skal dog selv købe domænet, for eksempel igennem www.simply.com. Vi connecter herefter det hele for dig.

  Tilbyder I email konti?

  Nej, ikke som sådan. Men du kan som et à la carte-produkt tilkøbe Google Apps for Work til dit GreatSimple-domæne for kun 70 kr. om måneden. Dette inkluderer 3 email-adresser, ligesom du får fri adgang til Google Calendar, Docs, Drive og meget mere. Læs mere om vores partnerskab med Google Apps her.

  Hvordan tager jeg imod betalinger?

  Vi kan sætte dig op med en hvilken som helst betalingsudbyder, du ønsker – for eksempel Nets/Teller, Stripe eller Paypal. Læs mere i vores à la carte-menu her.

  Kan jeg stille jer et spørgsmål?

  Alle dem, du vil! Kom – skriv til os på [email protected]. . Hvad enten du er vores nye, potentielle kunde, en samarbejdspartner eller du er fra pressen, glæder vi os til at høre fra dig.