fbpx

Priser

Hvis du er i tvivl eller andet, så kontakt os endelig

WebsitePROFESSIONELT WEBSITE

7.500
 • ENGANGSBETALING
  Hosting og vedligehold fra 150-300 DKK/md.
 • 8 indholdssider (fx Kontakt, FAQ, Om os)
  Til den lille eller mellemstore virksomhed som vil gøre sig bemærket med sin visuelle stil – her er der plads til at skabe nuancer på flere undersider og let gå i dybden i det udvalgte indhold.
 • Dialog om design/opsætning
  Vi sætter dit site op efter dine ønsker, men står klar med vores grafiske erfaring, som garant for et moderne og grafisk stilet design.
 • Implementering af tekster og fotos
  Når du har valgt dit design skal du bare sende os tekst og billeder til sitet, så sætter vi det hele op.
 • Konfiguration af valgte À la carte-produkter
  Vi konfigurerer de potentielle tilkøb du har lavet fra À la carte-listen så dit website er klar fra start. Du kan altid tilkøbe À la carte-produkter efter launch af dit site som dine behov opstår.

WebshopONLINE SHOP MED ROI

12.500
 • ENGANGSBETALING
  Hosting og vedligehold fra 350-500 DKK/md.
 • 8 indholdssider (fx Kontakt, FAQ, Om os)
  Til den lille eller mellemstore butik som vil gøre sig bemærket med sin visuelle stil – her er der plads til at skabe nuancer på flere undersider og let gå i dybden med de udvalgte produkter.
 • Oprettelse af de første 12 produkter
  Vi sætter de første 12 produkter op i shoppen så du er klar til at tage imod kunder fra start. Opsætning af flere produkter kan tilkøbes fra À la carte-listen.
 • Implementering af tekster og fotos
  Når du har valgt dit design skal du bare sende os tekst og billeder til sitet, så sætter vi det hele op.
 • Konfiguration af valgte À la carte-produkter
  Vi konfigurerer de potentielle tilkøb du har lavet fra À la carte-listen så dit website er klar fra start. Du kan altid tilkøbe À la carte-produkter efter launch af dit site som dine behov opstår.

Hosting & service

GreatSimples hosting-løsninger inkluderer service og support og er dermed umiddelbart en smule dyrere end mange af markedets billigere løsninger. Det er der dog en god grund til – vi ønsker nemlig at bevare et sikkert og up-to-date servermiljø.

MINI hosting fra 100 DKK

Når jeres site er opsat, kan I vælge, at vi passer, plejer og vedligeholder sitet.
Det kalder vi Mini Hosting.

Inkluderet i MINI hosting:

 • 1 GB dataplads
 • Hastighedsoptimeret hosting
 • Opsætning og monitorering 24/7/365 for både kritiske og løbende opdateringer
 • Løbende opdatering af WordPress, tema, samt plugins
 • Adgang til chat- og mailsupport
 • Daglige backups
 • Gratis SSL/HTTPS-certifikat

Priser for MINI Hosting:

BLOG / WEBSITE
200 DKK/md. ved månedlig betaling
150 DKK/md. ved forudbetaling af et års serviceaftale

WEBSHOP
400 DKK/md. ved månedlig betaling
350 DKK/md. ved forudbetaling af et års serviceaftale

Ekstra plads på server:
1 GB ekstra plads: 20 DKK + moms pr. md.

 

Spørsmål til MINI hosting

MAXI hosting fra 140 DKK

Når jeres site er opsat, kan I vælge, at vi passer, plejer og vedligeholder sitet; akkurat som i vores Mini Hosting-pakke – men i Maxi Hosting er der tilføjet ekstra features og goder, fx en del lavere timepriser.

Inkluderet i MAXI hosting:

 • 5 GB dataplads
 • Hastighedsoptimeret hosting
 • Opsætning og monitorering 24/7/365 for både kritiske og løbende opdateringer
 • Kontinuerlig ekstern overvågning af oppetider og alarmering, hvis websitet ikke kan tilgås (webserver er nede)
 • Løbende opdatering af WordPress, tema, samt plugins
 • Kun 250 DKK for at lave et nyt testsite – når der skal laves tilpasninger
 • Adgang til support på mail, chat og telefon
 • Daglige backups
 • Gratis SSL/HTTPS-certifikat
 • Rapport hver 6. måned med nye trends og overordnede anbefalinger til din hjemmeside

Priserne for MAXI hosting:

BLOG / WEBSITE
300 DKK/md. ved månedlig betaling
250 DKK/md. ved forudbetaling af et års serviceaftale

WEBSHOP
500 DKK/md. ved månedlig betaling
450 DKK/md. ved forudbetaling af et års serviceaftale

Ekstra plads på server:
1 GB ekstra plads: 20 DKK + moms pr. md.

 

Spørgsmål til MAXI hosting

FAQ

Finder du ikke svar på det du søger, så kontakt os endelig
[email protected] – Vi er så klar.

Fortæl mig kort hvad I tilbyder?

Vores primære forretningskoncept er at levere æstetiske, sikre og stabile websites til danske virksomheder, som har fingeren på pulsen, men samtidig har andet at give sig til end at fifle med kode og layout. Vores målgruppe går aldrig på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller fordybelse – og det samme gør vi ikke.

Når du vælger et GreatSimple-produkt, får du et site, der er fuldstændig klar til brug. Kort fortalt vælger du et design, sender os logo, tekster, ønsker til navigationspunkter, billeder (eller du kan hyre os til det!)… og så overlader du resten af opsætningen til os.

Er GreatSimple noget for mig?

Det er et godt spørgsmål at stille! Som tommelfingerregel siger vi, at hvis du er virksomhedsejer, og har haft punktet ‘Optimér website’ på din huskeliste i mange måneder, så er vi nok et ret godt match.

Vi er også ideelle hvis du ikke har oceaner af penge til at finansiere et custom website, der er bygget fra bunden, men stadig har brug for noget smukt og funktionelt. Har du samtidig ikke den tekniske knowhow til at opbygge dit eget website, og har brug for en ekspert, der giver en hånd med, så er vi klart værd at kontakte.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du starter med at kigge på vores designs – og du forelsker dig sikkert i et af dem. Næste skridt er derfor bare at udfylde vores kontaktformular, hvorefter en mail ender i vores inbox.

Du vil hurtigt høre fra os, så vi sammen kan finde ud af mere om, hvad du er på udkig efter. Vi stiller dig nok et par indledende spørgsmål for at vurdere dine behov – ting, som: hvad du kan lide og ikke kan lide, rent designmæssigt, hvilke funktionaliteter og features, du har brug for, og hvad dit primære mål for websitet egentlig er.

Når vi er kommet sagen nærmere, sender vi dig et tilpasset tilbud med det fulde udviklingsomfang. Godkendes tilbuddet, sender vi en faktura på 50% af det fulde engangsbeløb. Bemærk: Først når du føler, at Great Simple er den rette samarbejdspartner for dig – og først, når du godkender tilbuddet, vil du modtage en faktura.

Hvad skal jeg bidrage med?

Når kontrakten er underskrevet, og betalingen foreligger, mailer vi enten sammen, taler i telefon eller måske mødes vi på vores kontor i Kronprinsessegade for at gennemgå websitets indhold. Du vil i den forbindelse blive bedt om at indsamle billeder, tekster, logo, ønsker til navigationspunkter – og måske vil vi også gerne, at du indvier os i dine ønsker til farver og fonte. Alt sammen nødvendige tiltag for, at vi kan forberede dit site.

Ok, jeg har sendt jer alt materiale. Hvad nu?

Nu, hvor vi har alt materiale, tilpasser vi dit valgte design, så det brandmæssigt matcher din forretning. Når demo-websitet er færdigt, sender vi dig et link, så du kan gennemgå og godkende. Dette er din chance for at klikke rundt på demo-websitet, som om det var live. I denne fase kan du give feedback, inden vi publicerer dit website, så det er live.

Hvad hvis jeg mangler en feature?

Intet problem! Vores à la carte-menukort er meterlangt og fyldt til randen med features, der lige giver sitet det der ekstra oomph. Se vores à la carte-menu her.

Hvad koster det?

Vores priser er ligetil og gennemsigtige: Vi arbejder med hhv. et engangsbeløb og månedlig hosting.

Et website, portfolie eller blog koster 7.500 DKK + moms. Og en webshop koster 12.500 DKK + moms.

Inkluderet i prisen er, at vi customizer fonte og farver, så det matcher din forretnings brandidentitet, samt lægger dit indhold ind. For mere info om, hvor mange sider og hvor meget indhold vi lægger ind.

Hertil kommer hosting – og her tilbyder vi Mini Hosting og Maxi Hosting. For mere info om Mini Hosting og Maxi Hosting, se her.

Er der rabat på hosting, hvis jeg betaler forud?

Ja, vi tilbyder rabat på vores hosting, når du betaler for et år i forvejen. For mere info om Mini Hosting og Maxi Hosting, se her.

Hvor lang tid løber jeres kontrakter?

Hele idéen med GreatSimple er at gøre tingene… simple. Vi gør det derfor nemt at starte – og at stoppe – vores service når som helst. Du kan opsige din kontrakt med os med en måneds varsel + løbende 30 dage.

Vi gør en dyd ud af gennemsigtighed. Du kan derfor til enhver tid hyre os til at flytte sitet væk fra os, hvis du ikke længere ønsker, at vi hoster dit site.

Kan jeg bruge mit eget domæne?

Selvfølgelig! Du skal dog selv købe domænet, for eksempel igennem www.unoeuro.com. Vi connecter herefter det hele for dig.

Tilbyder I email konti?

Nej, ikke som sådan. Men du kan som et à la carte-produkt tilkøbe Google Apps for Work til dit Great Simple-domæne for kun 70 kr. om måneden. Dette inkluderer 3 email-adresser, ligesom du får fri adgang til Google Calendar, Docs, Drive og meget mere. Læs mere om vores partnerskab med Google Apps her.

Hvordan tager jeg imod betalinger?

Vi kan sætte dig op med en hvilken som helst betalingsudbyder, du ønsker – for eksempel Nets/Teller, Stripe eller Paypal. Læs mere i vores à la carte-menu her.

Kan jeg stille jer et spørgsmål?

Alle dem, du vil! Kom – skriv til os på [email protected] Hvad enten du er vores nye, potentielle kunde, en samarbejdspartner eller du er fra pressen, glæder vi os til at høre fra dig.

Brug for rådgivning

Vi er her for at hjælpe dig. Vores ticket-system er åbent døgnet rundt, og vi svarer på hver eneste besked, vi får, mandag til fredag 9-17.

Kontakt os lige her

Hvad er inkluderet i etableringsprisen?

Når du vælger GreatSimple, får du et site, der er fuldstændigt klar til brug. Vi bygger dit site op fra A-Z, hvor du absolut intet skal foretage dig. Du vælger et design, sender os dit logo, dine tekster og dine billeder (eller du kan hyre os til også at tage sig af det!)… og så overlader du ellers resten til os*.

Oprettelse

Installation – Vi installerer og konfigurerer dit site i WordPress, hvilket giver dig et kraftfuld, intuitivt og fleksibelt website, du selv kan administrere og editere efterfølgende.

Design – Vi tilføjer dit valgte GreatSimple-design med de modifikationer vi er blevet enige om.

Tilpasning – Vi skræddersyr altid det valgte layout, så det matcher din netop din virksomhed.


À la carte-produkter – Vi installerer og konfigurerer À la carte-produkter, hvis du har bestilt dem i checkout.

Hosting – Du vælger selv om du vil være på en MAXI eller MINI hosting-løsning hos os. Læs mere om begge løsninger længere nede på Priser-siden.

Sikkerhed – Vi implementerer det højeste niveau af sikkerhed, så du kan slappe af og være sikker på, at dit website, og dine kunder, er i sikre hænder.

Indhold

Kategorier – Vi tilføjer alle ønskede kategorier og underkategorier.

Indholdssider – Vi opsætter de valgte indholdssider, den valgte løsning indeholder (fx Kontakt, FAQ, Om os).

À la carte-produkter – Vi installerer og konfigurerer de valgte À la carte-produkter ved opstart og løbende som du opdager at du mangler nye features på dit site.

Ved webshop – Vi tilføjer op til 12 produkter og sætter også gerne betaling op**.

Migrerer eksisterende – Vi flytter gerne det eksisterende indhold fra dit gamle site som et tilkøb fra À la carte-listen. Ellers skal du bare sende os det ønskede indhold til det nye site og undgå at hive gamle spøgelser med ind i det nye univers. Det er op til dig.

*Når vi siger, at vi gør dit website “fuldstændigt klar til brug” forudsætter det, at du sender os dit logo, dine tekster og billeder, ønskede navigationspunkter, samt ønsker til websitets overordnede farver og fonte.

**For at kunne tage imod betalinger i din webshop, har du brug for en betalingsudbyder (f.eks. Paypal, NETS eller Stripe) + en Payment Gateway (f.eks. ePay). Dette er ikke inkluderet i dit opstartsgebyr eller månedlige gebyr, men vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den bedste løsning, og vi sætter naturligvis det hele op for dig. Se mere i À la carte-sektionen på sitet.