… og hvem er GreatSimple så?

Af i Guide, Input

Inden du overvejer os som samarbejdspartner, giver det mening at give dig et lille indblik i, hvem GreatSimple er. Hvad vi tror på. Hvordan vi arbejder.

1. Vi arbejder efter den her regel: “For at få tingene gjort, får vi tingene gjort.” Vi stopper ikke, før jobbet er udført; rigtigt. Omvendt: Hvis et udsagn som det giver dig en vibe af, at vi er workaholics, så forstår vi dig godt. Men det er faktisk ikke sandheden. Vi er meget strikse, når det gælder om at sikre, at vores balance mellem arbejde og fritid er, ja, afbalanceret.

Selvfølgelig arbejder vi fra tid til anden over for at nå en deadline, men grundlæggende er vi overbevist om, at det giver langt bedre mening for vores medarbejdere at være flittige i arbejdstiden, så de kan nå hjem og nyde ægtefølle, kæreste og/eller børn. Når alt kommer til alt: Vi vil selvfølgelig gerne vokse som virksomhed, men vi insisterer også på at se vores børn vokse op.

2. Vi anerkender alles bidrag og er rundhåndende med ros. Vi sigter mod at vise taknemmelighed over for kolleger, der arbejder hårdt, og vi sikrer, at vores loyale kunder mærker, at de er værdsat. Så simpelt er det.

3. Mens vi altid tager vores arbejde alvorligt, stræber vi lige sådan efter at opretholde en sans for humor. Du vil aldrig se os i jakkesæt (selvom nogle få af os faktisk ser temmelig pæne ud i et suit!). Vi er mere jeans og sneakers-typen. Vi griner meget. Og mest af alt: vi er næsten sikre på, at alle vores kunder vil fortælle jer, at vi er venlige, ordentlige mennesker.

Skal vi tage en snak?

Har du et projekt, hvor du mener, vi vil kunne hjælpe? Tøv ikke med at enten sende os en DM eller chatte med os på sitet.

Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller ringe på +45 2614 5222.